Zoeken
  • maudvdmeer

Vegan shake

Bijgewerkt op: 3 jul. 2021


Een complete maaltijd is een maaltijd die alle voedingsstoffen bevat voor de cellen en weefsels in je lichaam Een gezonde maaltijd bevat eiwitten, koolhydraten en de juiste vetten, maar soms lukt het niet om gezond te eten en voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.


Eiwitten zijn de bouwstenen voor ons lichaam en met de 9 essentiële aminozuren die je alleen via voeding binnenkrijgt, kun je alle eiwitten maken die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren.


De EQ pure vegan shake is een exclusieve blend van 100% plantaardige eiwitten uit bruine rijst, erwten en quinoa. Daarnaast bevat het 48% aan vezels, mineralen en vitamines uit baobab fruit, EQ vegan shake bevat alle 9 essentiële aminozuren in de juiste verhouding en de juiste hoeveelheden en dat zorgt voor een optimale opname en vorming van de benodigde eiwitten. Zo kun je de vegan shake inzetten als aanvulling op je gezonde maaltijd voor onderweg, op je werk of na het sporten. Het bied tevens een eenvoudige oplossing om je gewicht te optimaliseren, spiermassa aan te maken of een paar kilo’s kwijt te raken.De vegan shake draagt bij aan een goede stofwisseling en daardoor krijg je meer energie. Het helpt om het normale functioneren van je immuunsysteem te behouden tijdens en na intensieve lichamelijke inspanning. Het speelt een rol in het gezond houden van het zenuwstelsel en bevorderd de aanmaak van je bindweefsel en de vorming van collageen. Draagt bij aan een gezonde spierfunctie en het herstellen van je weefsels. Ook behoudt je sterke tanden en botten doordat het verlies van botmineraal wordt tegengegaan en hiermee verlaag je het risico op botbreuken als gevolg van botontkalking. En voor een goede hersenfunctie en je hormoonsysteem heeft de vegan shake een gunstige werking.


Kortom het is heel zinvol om deze unieke eiwit blend toe te voegen aan je dagelijkse dieet. Maak de shake in plantaardige melk en voeg naar smaak avocado of wat fruit toe (blauwe bessen). De EQ pure vegan shake is geschikt voor iedereen. Maar door de uniek en volledige plantaardige samenstelling is het bijzonder geschikt voor mensen met een vegan lifestyle.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven