top of page
  • Foto van schrijverMaud van der Meer

"De 5 gewoonten die succes bevorderen"
Als leidinggevende ben je waarschijnlijk bekend met het managen van veel taken. Je bent altijd onderweg, neemt cruciale beslissingen en stuwt je organisatie vooruit. Maar te midden van al deze eisen, heb je ooit gepauzeerd om je gezondheid te beoordelen?


Ben je echt een gezonde leidinggevende?

Het zijn van een gezonde leidinggevende gaat niet alleen over jaarlijkse vitamine D3 checken of uren in de sportschool doorbrengen. Het gaat erom gezondheid te integreren in elk aspect van je leven, van mentaal en emotioneel welzijn tot fysieke conditie. Het gaat erom een hoog niveau van gezondheid te hebben voor degenen die het belangrijkst voor je zijn.


Inderdaad, je gezondheid is je meest kostbare bezit. Zonder dit kunnen zelfs de meest bekwame leidinggevende en ondernemer niet op hun hoogtepunt functioneren. Zonder je gezondheid is alle rijkdom ter wereld betekenisloos.


Het is geen toeval dat 's werelds meest succesvolle leidinggevenden vaak een gezonde levensstijl leiden. Leidinggevende gezondheid en leidinggevende fitheid zijn intrinsiek met elkaar verbonden.


Of het nu gaat om de gezondheid van de CEO, CIO, COO of een ander lid van het uitvoerend comité, een effectief welzijnsprogramma dat is ontworpen voor elk lid, heeft positieve voordelen voor het bedrijf.


Wanneer je in goede gezondheid verkeert, omvatten de verwachte voordelen van leidinggevende gezondheid onder meer helderder denken, superieure beslissingen nemen en de energie hebben om je dagelijkse uitdagingen aan te gaan.


Gewoonte 1: Het prioriteren van regelmatige gezondheidsonderzoeken

Gewoonte 2: Het opbouwen van support en accountability

Gewoonte 3: Strategisch egoïstisch zijn

Gewoonte 4: Het gebruik maken van technologie voor precisiegezondheid

Gewoonte 5: Handelen naar langer termijn investeringen

 

 

 

10 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page