top of page

Over mij

Maud van der Meer

Health coach

Al van kleins af aan ben ik opgegroeid met zwemmen. Op de jonge leeftijd van 16 jaar ben ik verhuisd naar Eindhoven om het zwemmen beter te kunnen combineren met school. Mijn daily life van ´s ochtends vroeg tot s avonds draaide om training en herstel.

Vanaf 2011 draaide ik mee met de internationale medaille behalende 4x100m estafette vrije slag. We waren succesvol op EK's en WK's met verschillende medailles. Op de olympische spelen van Rio werden we vierde. 

 

Mijn passie voor voeding is tijdens mijn topsport carrière gegroeid. Ik strugglde enorm met mijn gewicht. Althans gewicht was een enorm dingetje. Gelukkig is deze visie bijgedraaid en kreeg ik een veel betere relatie met eten.

Ik heb altijd geroepen dat ik voor mijn 30e kinderen wilde. Dan kom je op een punt in je zwem carrière dat je hierover gaat nadenken. Hoe fantastisch zou dit zijn als ik dit kon combineren? Ik ben tijdens mijn zwangerschap blijven trainen tot de dag van de bevalling. In mei 2018 ben ik bevallen van mijn zoontje Mason en ik lag daarna al snel weer in het water. Binnen 9 maanden veroverde ik mijn plek terug in het estafetteteam 4x100m vrije slag. 

 

Deze journey ging met vallen en opstaan, meer tegenslagen dan successen. Vaak genoeg de handdoek in de ring willen smijten, maar toch is er dan dat vuurtje. Hoe meer mensen niet in mijn comeback geloofde hoe groter mijn drive was om het wel te halen.

 

Helaas ben ik er niet in geslaagd om als moeder naar de Olympische spelen van Tokyo en besloot ik eind 2020 dat het mooi is geweest. Ik kampte met paniek aanvallen en hartklopping. Hoe dan? Voedingsstoffen te kort en het was een constante strijd met een van de coaches. Na 15 jaar topsport is het tijd voor nieuwe avonturen. Ik kijk enorm trots terug op mijn zwem carrière.

 

Tijdens mijn carrière als een topsporter heb ik veel kennis van voeding en sport opgedaan. Het dieet van een topsporter is er om te presteren, maar niet voor je gezondheid. Door mijn ervaring en visie weet ik precies wat je nodig hebt om je lichaam optimaal te ondersteunen in je business

Doorzettingsvermogen
& dicipline 

Leer jezelf iedere dag opnieuw op nummer 1 te zetten vanuit krachtige gewoontes & routines. 

Als jij echt lekker in je vel zit vanuit een fit en krachtig lichaam zorgt dit voor een next level zelfvertrouwen.

Rust in je lichaam, maar ook rust in je hoofd.

Ervaar hoe het voelt om een skyhigh energieniveau te hebben, de hele dag door.

We gaan samen opzoek naar de kern van jouw klachten om van daaruit de oorzaak aan te pakken.  

bottom of page