top of page

GEZOND ZWANGER RAKEN & ZIJN

Voor als je wilt weten hoe voeding helpt bij je kinderwens, welke supplementen je het beste kunt slikken en hoe je ervoor kan zorgen om zo min mogelijk last te hebben van kwaaltjes


Je zwangerschap (en de voorbereiding hierop) is de allereerste gelegenheid om je kindje de best mogelijke kans te geven op een fijne start! Zwanger worden en blijven is topsport voor je lichaam. Het is dan extra belangrijk wat je eet, drinkt, denkt en doet om je lichaam goed te houden. 


Het e-book bevat 28 pagina’s vol tips en je kan deze meteen downloaden na betaling. Het bedrag is al incl. btw. Je kunt met IDEAL betalen. Na betaling is de e-book beschikbaar als download. 


Ik wens je veel leesplezier en alvast een prachtige eerste ontmoeting met je baby!


Inhoud

Basisvoeding- Belangrijke voedingsstoffen- Het belang van omega-3, vitamine K2 en D3- Ijzerbehoefte- Suppletieadvies- Kwaaltjes- Borstvoeding en flesvoeding- Recepten- Boeken- Mijn favorieten. 

E-book zwanger: Tekst
Schermafbeelding 2022-05-16 om 16.38.54.png

De eerste 1000 dagen zijn van groot belang voor jouw kindje. Dit start al bij het moment van een kinderwens. Wij willen kinderen de best mogelijke start geven, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

  • Je weet hoe optimale voeding eruit ziet 

  • Je lichaam kan makkelijk switchen tussen koolhydraatverbranding en vetverbranding waardoor je meer energie hebt. 

  • De focus ligt juist op nutriëntdense voeding 

  • Wegwijs in zwangerschapssupplementen. Want het gaat net iets verder dan alleen foliumzuur. 


Als mama en voedingsdeskundige stelde ik dit e-book speciaal samen voor mommy’s to be!

€14,95

E-book zwanger: Welkom
E-book zwanger: Klant recensies

Super dat je jouw kennis op papier hebt gezet en antwoorden geeft op vragen en handvatten geeft aan mensen die in optimale conditie willen komen voordat ze een nieuw leven op de wereld zetten.

Mariska

bottom of page