GEZOND ZWANGER RAKEN & ZIJN

Voor als je wilt weten hoe voeding helpt bij je kinderwens, welke supplementen je het beste kunt slikken en hoe je ervoor kan zorgen om zo min mogelijk last te hebben van kwaaltjes


Je zwangerschap (en de voorbereiding hierop) is de allereerste gelegenheid om je kindje de best mogelijke kans te geven op een fijne start! Zwanger worden en blijven is topsport voor je lichaam. Het is dan extra belangrijk wat je eet, drinkt, denkt, doet om je lichaam goed te houden. 


Het ebook bevat 28 pagina’s vol tips en je kan deze meteen downloaden na betaling. Het bedrag is al incl. BTW. Je kunt met IDEAL betalen. Na betaling is de ebook beschikbaar als download. 


Veel leesplezier en ik wens je alvast een prachtige eerste ontmoeting met je baby!


Inhoud

Basisvoeding- Belangrijke voedingsstoffen- Het belang van omega-3, vitamine K2 en D3- Ijzer behoefte- Suppletie advies- Kwaaltjes- Borstvoeding en flesvoeding- Recepten- Boeken- Mijn favorieten. 

 
Schermafbeelding 2022-05-16 om 16.38.54.png

De eerste 1000 dagen zijn van groot belang voor jouw kindje, dit start al bij het moment van een kinderwens. Wij willen kinderen de best mogelijke start geven, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

  • Je weet hoe optimale voeding eruit ziet 

  • Je lichaam kan makkelijk switchen tussen koolhydraat verbranding en vetverbranding waardoor je meer energie hebt. 

  • De focus ligt juist op nutriëntdense voeding 

  • Wegwijs in zwangerschapssupplementen want het gaat net iets verder dan alleen foliumzuur. 


Als mama en voedingsdeskundige stelde ik dit ebook speciaal samen voor mommy’s to be!

€14,95

 
 

Super dat je jou kennis op papier hebt gezet en antwoorden geeft op vragen en handvaten geeft aan mensen die in optimale conditie willen komen voordat ze een nieuw leven op de wereld zetten.

Mariska