top of page

Over mij

Maud's eerste reis en droom begon in de wereld van de topsport. Als klein meisje koesterde ze al een passie voor zwemmen. Op slechts 16-jarige leeftijd verhuisde ze naar Eindhoven om haar zwemcarrière beter te kunnen combineren met school.

Maud, vaak te zien als estafettezwemster, heeft deelgenomen aan meerdere grote internationale toernooien. Zo leverde ze een belangrijke bijdrage aan het behalen van goud op de WK 4x100 vrij in 2011. Op hetzelfde onderdeel won ze zilver in 2015 en brons in 2017. Daarnaast veroverde ze tweemaal goud op de WK korte baan in 2014, op zowel de 4x50 vrij als de 4x100 vrij, en werd ze tweemaal Europees kampioen op de lange baan in 2016, zowel bij de dames als gemengde 4x100 vrij.

Op het EK in 2014 behaalde ze met de 4x100 vrij-estafette een zilveren medaille. Bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 vertegenwoordigde Maud haar land met de Nederlandse 4x100 vrij-ploeg en werd de estafette vierde.

Op haar 26e combineerde ze topsport met moederschap en was ze binnen 9 maanden na de bevalling weer terug in topvorm. Eind 2020 besloot ze een punt te zetten achter haar carrière als topsporter. Het was `mooi geweest`.

Het dieet van een topsporter staat vaak in het teken van presteren, niet per se van gezondheid. Maud voelde altijd al dat er iets ontbrak. Ze vertrok uit de topsport om een nog grotere droom na te streven: een wereld waarin gezondheid en welzijn hand in hand gaan.

 

Als uitvoerend gezondheidsadviseur helpt ze anderen om optimale gezondheid te ontwikkelen zodat zich kunnen richten op een leven op het hoogste niveau.

Jij bent iemand die waarde hecht aan controle. Je leven is doordrenkt van opwinding en je waardeert het fijne wat het leven te bieden heeft. Met jouw buitengewone prestaties en vaardigheden heb je het merendeel bereikt van wat je wenste, waardoor je als succesvol wordt beschouwd. Met meedogenloze vastberadenheid streef je naar nog meer groei.

Ik begrijp dat het leven complex en veeleisend kan zijn, en dat zelfs succesvol zijn uitdagingen kan hebben. Helaas richten de meeste boeken en podcasts over succes zich alleen op het zichtbare deel van de ijsberg, zonder het onderwatergedeelte te belichten. De worstelingen en pijn die soms gepaard gaan met succes zijn net zo belangrijk.

Na al die jaren van hard werken heb je een uitmuntende carrière en bedrijf opgebouwd. Maar succes brengt ook verantwoordelijkheden, verwachtingen, druk en stress met zich mee, waardoor er minder tijd overblijft voor jezelf en je welzijn.

Dit is waar ColdGold Performance in beeld komt. Ik ben hier om je te helpen weer controle te krijgen, en nog veel meer. Ik geloof in een wereld waarin ouder worden optioneel is en waar fysiek succes hand in hand gaat met financieel succes.

Ik erken echter dat traditionele gezondheidsbenaderingen vaak decennia achterlopen. Daarom pleit ik voor een gepersonaliseerde aanpak, waarbij de nadruk ligt op precisie om gezondheid opnieuw te definiëren en ervoor te zorgen dat jouw welzijn centraal staat.

Een gezonde ondernemer en CEO leidt tot een gezond bedrijf en gezin

bottom of page